Nůž Catler DMS 165 Cleaver Knife
Detailní popis produktu
Délka ostří (cm): 16.5Druh nože: na maso
Materiál čepele: ocel
Japonský kuchyňský sekáček patří k základnímu vybavení japonských kuchařů a má v kuchyni mnohonásobné využití.
* Mohutná a velmi ostrá čepel je určena jak ke krájení zeleniny na velmi tenké plátky, tak pro oddělování masa a sekání.
* Délka 165/306 mm.
* Nože serie DMS jsou vyrobeny svářkovou technologií v 70 vrstvách, sloučili měkkou ocel VG2 a tvrdou ocel VG10. Díky tomu získali skvělé vlastnosti – extrémní tvrdost, pružnost a dlouhou životnost.
* Dodavatelem materiálu pro naše nože je japonská ocelárna TAKEFU.
* Rukojetě nožů jsou vyrobeny z javorového dřeva a jsou upraveny metodou KEBONY. Tato technologie, vyvinutá v Norsku, je patentovaný proces, který bez škodlivých látek a toxinů, zesiluje buněčnou strukturu použitého javoru a zdůrazní nejen prvotřídní vlastnosti tvrdého dřeva, ale i bohatou hnědou barvu.
FASCINUJÍCÍ DAMASCÉNSKÁ OCEL
Damascénská ocel je nesmírně odolný materiál, tvořený technologii vrstvení více druhů ocelí či ocele a dalších kovů, na jehož leštěném nebo leptaném povrchu je zřetelná struktura těchto střídajících se vrstev.
JAPONSKÝ SEKÁČEK
Japonský kuchyňský sekáček patří k základnímu vybavení japonských kuchařů a má v kuchyni mnohonásobné využití. Mohutná a velmi ostrá čepel je určena jak ke krájení zeleniny na velmi tenké plátky, tak pro oddělování masa a sekání.
PERFEKTNĚ ZABALENO
Každý nůž je pečlivě zabalený. Řada nožů série MV v pevných papírových krabičkách, nože série DMS v luxusních dřevěných boxech.
Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg): 0.881
Výška (cm):
Šířka (cm):
Hloubka (cm):
Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 0.910
Výška (cm): 4.50
Šířka (cm): 11.20
Hloubka (cm): 40.20
EAN: 8590669262403
Záruční doba: 24 měsíců
Kuchyňský sekáček, mohutná a velmi ostrá čepel.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kuchyňské nože |
---|---|
Hmotnost: | 0.91 kg |
Šířka: | 11.20000 |
Výška: | 4.50000 |
Hloubka: | 40.20000 |
Objem: | 0.00203 |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář