Kuchyňské prkénko Zwilling bambus, 25x18x2 cm

Neohodnoceno
Značka: Zwilling
753 Kč
vyprodáno
Můžeme doručit do:
18.6.2024
Položka byla vyprodána…

Detailní informace

Detailní popis produktu

Materiál krájecí desky: bambus

Praktické prkénko Zwilling vyrobeno z bambusu pro bezpečné krájení.

Má-li zůstat kvalitní nůž dlouho ostrý, je potřeba využívat ke krájení i stejně kvalitní prkénko. Ne příliš měkké, aby se z někoho neodštipovaly nežádoucí třísky, ani příliš tvrdé (skleněné, mramorové), protože nože by se rychleji tupily a hrozilo by i poškození čepele.

  • Prkénko z bambusu je ideální krájecí plochou pro svou optimální tvrdost a odolnost, zároveň dřevo je coby přírodní materiál přirozeně antibakteriální
  • Prkénko může být používáno pro krájení z obou stran
  • Díky nevšední dřevokresbě slisovaných částí bambusového dřeva může posloužit i k aranžování a servírování drobného pohoštění pro vaše hosty
  • Prkénko je po obvodu opatřeno praktickou drážkou pro odvod přebytečných šťáv, aby krájené maso či zelenina po prkénku neklouzala
  • Jako každé dřevěné prkénko i to bambusové vyžaduje pravidelnou péči
  • Ideální je potřít jej jednou měsíčně kuchyňským olejem (nejlépe za studena lisovaným), aby nevysychalo a uchovalo si svou barvu a nedocházelo k tvarovým deformacím
  • Má-li zůstat kvalitní nůž dlouho ostrý, je potřeba využívat ke krájení i stejně kvalitní prkénko. Ne příliš měkké, aby se z někoho neodštipovaly nežádoucí třísky, ani příliš tvrdé (skleněné, mramorové), protože nože by se rychleji tupily a hrozilo by i poškození čepele
  • Velikost 25 x 18 x 2 cm






Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg):
Výška (cm):
Šířka (cm):
Hloubka (cm):

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 0.590
Výška (cm): 2.50
Šířka (cm): 18.50
Hloubka (cm): 25.50
EAN: 4009839217456

Záruční doba: 24 měsíců

Vyrobeno z bambusu, drážka pro odvod přebytečných šťáv, oboustranně použitelné.

Doplňkové parametry

Kategorie: Desky na krájení
Hmotnost: 0.59 kg
Šířka: 18.50000
Výška: 2.50000
Hloubka: 25.50000
Objem: 0.00118
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: