Čistička vzduchu 6 v 1 ETA Frisk 5569 90000 + STYLOVÝ DÁREK + pero se stylusem

Akce
Neohodnoceno
Značka: ETA
4 999 Kč
vyprodáno
Můžeme doručit do:
3.5.2024
Položka byla vyprodána…

Detailní informace

Detailní popis produktu

ETA Frisk 5569 90000, bílá

 

Nenápadná, ale velmi výkonná čistička vzduchu ETA Frisk přijde vhod všem alergikům i majitelům domácích mazlíčků. Kvalitní HEPA filtr č. 12 v kombinaci s uhlíkovým filtrem a nylonovým pre-filtrem totiž účinně zbaví vaši domácnost nepříjemných pachů, zvířecích chlupů i poletujícího prachu. Čistička navíc disponuje i funkcí ionizátoru, který produkuje záporné ionty a aktivní kyslík. 

 

Určená je pro plochy s rozlohou až 45 m2. Časovač lze nastavit na 1, 4 a 8 hodin. Ovládání je přehledné, na přístroji naleznete jak kontrolky provozu, tak i ukazatel signalizující úroveň znečištění ovzduší. Čidlo znečištění automaticky kontroluje čistotu vzduchu. Ventilátor nabízí 4 rychlosti foukání vzduchu a režim AUTO.

 

Klíčové vlastnosti:

 

 

    • Vysoce účinný HEPA filtr č.12 v kombinaci s uhlíkovým filtrem a nylonovým pre-filtrem

 

    • Funkce ionizace, která produkuje záporné ionty a aktivní kyslík

 

    • Funkce zvlhčování vzduchu

 

    • 4 rychlosti ventilátoru a režim AUTO

 

    • Možnost aromaterapie a využití vonných olejů díky odnímatelné aroma nádobce

 

    • Automatická kontrola čistoty vzduchu pomocí čidla znečištění

 

    • Světelná signalizace úrovně znečištění ovzduší a provozu

 

 

ETA Frisk se perfektně hodí pro domácnosti se zvýšeným znečištěním ovzduší, alergiky a domácnosti s domácími mazlíčky. 

 

 

 

Vzduch jako po bouřce 

 

Čistička ETA Frisk je vybavena funkcí ionizace. Ta vypouští záporné ionty, které na sebe vážou i velmi malé částice, jako může být například pyl či kouř, zachytává je a napomáhá tak lépe pročistit vzduch. V přírodě se záporné ionty vyskytují přirozeně, jejich největší koncentraci můžeme pociťovat po bouřce, v jeskyních nebo na horách.

 

 


 

 

 

Zatočte se suchým vzduchem

 

Suchý vzduch nám neprospívá, daří se v něm virům, bakteriím, může také často za nepříjemné pocity suchých očí a často také dráždí ke kašli. Pro zvlhčení vzduchu stačí do čističky přidat vodu a bude vám nepřetržitě pracovat až 24 hodin bez nutnosti jejího doplnění. Ještě více si můžete zpříjemnit své domácí prostředí díky vonným aroma olejům. Do odnímatelné aroma nádobky postačí přidat pár kapek a krásně se rozvoní.

 

 


 


 


Široké možnosti využití 


Čistička ETA Frisk funguje i jako ventilátor, vybrat si můžete ze 4 rychlostí nebo vybrat režim AUTO, který sám rozpozná kvalitu ovzduší v místnosti a přizpůsobí tomu i rychlost ventilátoru. Zvolíte-li spánkový režim, přepne se přístroj do velmi tichého provozu a vypne se i světelná signalizace pro ničím nerušený spánek. 





 


Praktické funkce


Pro vaše maximální pohodlí má ETA Frisk zabudovaný světelný senzor, který monitoruje světelnou intenzitu v nejbližším okolí. Je-li čistička v režimu AUTO, po setmění se sama přepne do režimu spánku. Jakmile se rozední, opět se přepne do normálního režimu. Ovládání je přehledné, na přístroji naleznete jak kontrolky provozu, tak i ukazatel signalizující úroveň znečištění ovzduší. Čistota vzduchu ve vašem domově je automaticky kontrolována díky zabudovanému čidlu.





 


Prodloužení záruky


Značka ETA nabízí na motor čističky Frisk prodlouženou záruku na 3 roky zdarma. Pro tuto službu je nutné se zaregistrovat na stránkách výrobce.





Vzduchový výkon (m3/h): 280
Čištěný prostor (m2): 45
Maximální hlučnost (dB): 55
Příkon (W): 68
Indikátor stavu filtru: ANO
Filtr: HEPA filtr
Funkce: Časovač; Dětský zámek; Ionizace vzduchu; Noční režim; Senzor kvality ovzduší; Zvlhčovač vzduchu

Provedení výrobku: bílá barva

Velmi výkonná čistička vzduchu a zvlhčovač ETA Frisk s příkonem 68 W uleví všem alergikům a přijde vhod také lidem s domácími mazlíčky. Vysoký výkon doplňuje také velmi účinný HEPA filtr č. 12 v kombinaci s uhlíkovým filtrem a nylonovým pre-filtrem, díky kterému čistička účinně zbaví vaši domácnost nepříjemných pachů, zvířecích chlupů i poletujícího prachu.

Dýchejte zdravěji

V případě přidání vody čistička funguje jako zvlhčovač vzduchu. Suchý vzduch totiž neprospívá vám ani vašemu nábytku. V prostředí s nízkou vlhkostí se mnohem více daří virům a bakteriím. Velmi suchý vzduch může také obvykle za nepříjemné pocity suchých očí a často zesiluje problémy se spánkem.

Čistička vzduchu a zvlhčovač ETA Frisk se suchým vzduchem zatočí! Vlhkost vzduchu mezi 40–60 % minimalizuje zdravotní problémy, které v důsledku suchého vzduchu vznikají. ETA Frisk navíc dokáže zvlhčovat vzduch až 24 hodin bez nutnosti doplnění vody.

Čistý vzduch jako v přírodě i u vás doma

Atmosféru jako v přírodě si můžete užít i u vás doma. Čistička vzduchu ETA Frisk má totiž zabudovanou funkci ionizátoru, který produkuje záporné ionty a aktivní kyslík. Ionizace pomáhá lépe čistit vzduch, jelikož záporné ionty na sebe vážou i velmi malé částice, jak je například pyl nebo kouř. Tím vznikne větší částice, které čistička mnohem lépe zachytí. V přírodě můžeme nejvyšší koncentraci záporných iontů pociťovat po bouřce, v jeskyních nebo na horách.

Díky vonným aroma olejům si můžete doma vykouzlit relaxační atmosféru přesně podle vaší nálady. K tomu vám poslouží odnímatelná aroma nádobka, do které stačí přidat pár kapek vonného oleje.

Volba je na vás

Kromě mnoha funkcí si také můžete vybrat ze 4 rychlostí ventilátoru nebo vybrat režim AUTO. Automatický režim sám rozpozná kvalitu ovzduší v místnosti a přizpůsobí tomu i rychlost ventilátoru. Čističku vzduchu můžete nastavit i do spánkového režimu. Ten zajišťuje velmi tichý provoz a vypnutí světelné signalizace. Vy se tak během spánku nemusíte nechat ničím rušit.

ETA Frisk má také zabudovaný světelný senzor, který monitoruje světelnou intenzitu v nejbližším okolí. Pokud je čistička v režimu AUTO, po setmění se sama přepne do režimu spánku. Jakmile se rozední, opět se přepne do normálního režimu.

Hodí se vám čistička přes den v obýváku, ale v noci byste ji využili spíše v ložnici? S pokrytím až 45 m2 můžete čističku využívat téměř kdekoliv. Pro ještě pohodlnější provoz určitě využijte funkci časovače. Ten můžete nastavit až na 8 hodin, potom se přístroj sám vypne.

Čistě a přehledně

Díky dobře viditelné světelné signalizaci budete mít vždy o všem přehled. Na přístroji naleznete jak kontrolky provozu, tak i ukazatel signalizující úroveň znečištění ovzduší. Čistota vzduchu je automaticky kontrolována pomocí čidla znečištění.

Pro funkci zvlhčování je k dispozici vyjímatelná nádoba o objemu 1,9 l. A s 1,9m dlouhým napájecím kabelem zase čističku zapojíte téměř kdekoliv.


Čistička vzduchu a zvlhčovač 6 v 1

* Vhodná pro domácnosti se zvýšeným znečištěním ovzduší, alergiky a domácnosti s domácími mazlíčky
* Vysoce účinný HEPA 12 filtr v kombinaci s uhlíkovým filtrem a nylonovým pre-filtrem
* Ionizace - produkce záporných iontů a aktivního kyslíku
* Funkce zvlhčování vzduchu
* Díky odnímatelné aroma nádobce možnost použíti v kombinaci s vonnými oleji
* 4 rychlosti ventilátoru + režim AUTO
* Možné pokrytí 35-45 m2
* Průtok vzduchu max. 280 m3/hod.
* Časovač 1,4 a 8 hodiny
* Automatická kontrola čistoty vzduchu pomocí čidla znečištění
* Světelná signalizace úrovně znečištění ovzduší a provozu
* Signalizace výměny filtru
* Spánkový režim s velmi nízkou hlučností + vypnutí světelné signalizace
* Velmi tichý chod
* Držadla pro snadnou manipulaci
* Dětská pojistka
* Životnost cca: HEPA filtr 2.500 hod., uhlíkový filtr 2500 hod.
* Zvlhčovací výkon cca 0,15 l / h
* Zvlhčení bez nutnosti doplňovat vodu po dobu až 24 hodin
* Odnímatelná nádoba o objemu 1,9 l
* Příkon 68 W
* Rozměry produktu: 36 x 21 x 53 cm
* Deklarovaná hladina akustického výkonu 36-55 dB(A)
* Délka napájecího kabelu 1,9 m

Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg): 6.700
Výška (cm): 53.20
Šířka (cm): 36.20
Hloubka (cm): 21.10

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 7.600
Výška (cm): 58.50
Šířka (cm): 41.50
Hloubka (cm): 25.00
EAN: 8590393254743

Záruční doba: 24 měsíců

Čistička vzduchu se zvlhčovačem ETA Frisk s vysoce účinným filtrem HEPA 12, ionizací a možností aromaterapie. Volba mezi automatickým režimem a 4 rychlostmi ven

Doplňkové parametry

Kategorie: čističky vzduchu, zvlhčovače, ionizátory
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 7.6 kg
Šířka: 41.50000
Výška: 58.50000
Hloubka: 25.00000
Objem: 0.06069
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: